.

Youngsters Rally 2017

20th of Aug, 2017

De Rally van het jaar komt er alweer aan! Een evenement waar wij vanuit de club fier op mogen zijn.

Dit jaar zal onze Rally doorheen het zuiden van het landelijke West-Vlaanderen trekken, misschien wordt zelfs een stukje Frankrijk meegenomen. De route wordt momenteel nog geheel uitgetekend waardoor aanpassingen nog doorgevoerd kunnen worden. Wel staat vast dat het een Rally wordt om van te smullen met mooie tussenstops en een leuke eindlocatie.

Een ware traditie binnen het YCC-bestaan moet alle eer aangedaan worden. Opnieuw zal de rally niet enkel bestaan uit het verslinden van km's met uw bolide. Nee hoor, wij kiezen met onze club voor passie met plezier. Een rally van onze hand omvat altijd een beperkt aantal km's, meestal rond de 125km a 150km. We starten vroeg met een ontbijt en proberen onze eindlocatie steeds te bereiken rond 14u a 15u. Dit maakt dat iedere deelnemer nog kan genieten van een prachtige lunch met zicht op de bolides. Dit jaar verwachten we de eindlocatie aan onze Belgische kust. Doorheen de Rally wordt een fotowedstrijd gehouden, met leuke prijzen voor de winnaars. Bovendien zijn er tussenstops voorzien met drankgelegenheid en leuke goodiebags.

Lijkt deze rally iets voor u?? Aarzel dan zeker niet en schrijf u nu in via onderstaande link

Let op, ook dit jaar zullen het aantal deelnemende wagens beperkt blijven en kan u dus best snel beslissen om erbij te zijn! De Rally zal doorgaan op 20/08/2017, startende met een ontbijt omstreeks 8u tot 9u30. De aankomst mag u verwachten rond 14u30 a 15u gevolgd door een lunch en toekenning van prijzen aan de winnende teams.

Wij verheugen ons op uw deelname en hopen u te mogen verwelkomen op alweer een prachtig Classic Car Event van YCC.

Met gepassioneerde groeten,

YCC