.

Youngsters Classic Rally 2018

19th of Aug, 2018

DEZE RALLY IS VOLZET - Wenst u alsnog deel te nemen, contacteer ons dan per mail via info@ycclub.be

Wat gaat de tijd vooruit! Opnieuw mogen wij met trots onze topper van het jaar aankondigen. Een wel gerespecteerd evenement in het circuit, de Youngsters Classic Rally! 

Ondertussen zijn wij reeds 4 edities verder, en mogen we echt wel zeggen: dit is een rally om niet te missen. SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN, want plaatsen zijn zoals steeds beperkt en zeer gegeerd.

Dit jaar zal onze Rally doorheen het West- en Oost-Vlaanderen trekken. We blijven dus in ons eigen Belgenlandje. Ook dit jaar zal het een Rally worden om van te smullen met mooie tussenstops en een leuke eindlocatie.

Een ware traditie binnen het YCC-bestaan moet alle eer aangedaan worden. Opnieuw zal de rally niet enkel bestaan uit het verslinden van km's met uw bolide. Nee hoor, wij kiezen met onze club voor passie met plezier. Een rally van onze hand omvat altijd een beperkt aantal km's, meestal rond de 125km a 150km. We starten vroeg met een ontbijt en proberen onze eindlocatie steeds te bereiken rond 14u a 15u. Dit maakt dat iedere deelnemer nog kan genieten van een prachtige lunch met zicht op de bolides. Dit jaar hebben we een leuke startlocatie te Brugge, bij de gloednieuwe garage van DR Motors. Doorheen de Rally wordt een fotowedstrijd gehouden, met leuke prijzen voor de winnaars. Bovendien zijn er tussenstops voorzien met drankgelegenheid en leuke goodiebags.

Lijkt deze rally iets voor u?? Aarzel dan zeker niet en schrijf u nu in via onderstaande link

Let op, ook dit jaar zullen het aantal deelnemende wagens beperkt blijven en kan u dus best snel beslissen om erbij te zijn! De Rally zal doorgaan op 19/08/2018, startende met een ontbijt omstreeks 8u tot 9u30. De aankomst mag u verwachten rond 14u30 a 15u gevolgd door een lunch en toekenning van prijzen aan de winnende teams.

Wij verheugen ons op uw deelname en hopen u te mogen verwelkomen op alweer een prachtig Classic Car Event van YCC.

Met gepassioneerde groeten,

YCC