.

Youngsters Classic Rally 2019

8th of Sep, 2019

De 'Youngsters Rally' staat sinds 2014 voor een mooie bolletje-pijl rondrit voor u en uw classic in het bonte gezelschap van gelijkgezinden.

The Youngsters RallyDe 'Youngsters Rally' is ontstaan in het zog van de oprichting van de 'Youngsters Classic Club' waarover je in de algemene introductie meer kan lezen. Hoe kan je immers van een zichzelf respecterende club spreken zonder een eigen rally op het menu te plaatsen?!

Hoewel het ontstaan en de ontwikkeling van onze club zich toespitst op een jonger doelpubliek staat de deelname van de 'Youngsters Rally' open voor alle leeftijdscategorieën. Per slot van rekening draait het hele oldtimergebeuren rond liefhebberij en daarop staat uiteraard geen leeftijd! De 'Youngsters Rally' is dan ook de gelegenheid bij uitstek voor rasechte oldtimerliefhebbers, om te verbroederen over alle leeftijds-, gewest-, merk-, type- en klassegrenzen heen.

Ben je in het bezit van een oldtimer en glimlach je spontaan bij het zien ervan? Neem dan deel aan onze rally en ontdek tevens onze club. Kom onze jonge en dynamische sfeer opsnuiven en maak van de gelegenheid gebruik om interesses en ideeën uit te wisselen met andere oldtimerliefhebbers.

Wat mag u verwachten?

De Youngsters Rally trakteert de deelnemers op een mooie rondrit die, via +- 130 km van de mooiste wegen van het Vlaamse platteland, onze startlocatie te Merelbeke verbindt met de voorziene (en vooralsnog geheim gehouden) finish in de ruime omgeving van Kortrijk.

Wanneer?

Onze rally vindt plaats op zondag 8 september 2019. Voor de start verzamel je, samen met de wagen, op onze centrale startlocatie: AD Delhaize Merelbeke Centrum, waar u door AD Delhaize Merelbeke Centrum een mooi ontbijt wordt aangeboden. Terwijl u geniet van een smakelijke koffie, ontvangt u het roadbook en de goodiebag vanwege onze sponsors waarna we de start van de rally inzetten met een tussenpauze van zo'n 30 seconden per wagen. Het vervolg van het verhaal is aan u om te ontdekken!

Wie?

Deelname kan enkel met een wagen van 25 jaar of ouder. Onze club vertegenwoordigt “jonge mensen” die hun passie delen, maar de 'Youngsters Rally' gaat verder en legt geen limiet op leeftijd voor de deelnemers. Elke gepassioneerde liefhebber is welkom! Wees er evenwel snel bij, de plaatsen zijn immers beperkt!